Με φτηνή βότκα από τη Βουλγαρία, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, θα γέμιζαν τα μπαρ της Αθήνας δυο λαθρέμποροι από το Καζακστάν! Οι δράστες είχαν προμηθευτεί δεκάδες μπουκάλια από τη γειτονική χώρα όπου πωλούνται πάμφθηνα, για να τα πουλήσουν σε «ελληνικές» τιμές.

Όμως, το αυτοκίνητό τους σταμάτησε σε μπλόκο αστυνομικών στα διόδια της Αγίας Τριάδας, στο Μώλο Φθιώτιδας. Μόλις οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άνοιξαν το πορτ-μπαγκάζ, διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχαν 284 μπουκάλια με βότκα χωρίς τις ειδικές ταινίες φόρου, για τα οποία οι δύο επιβάτες δεν διέθεταν παραστατικά αγοράς και δεν είχαν πληρώσει δασμούς.

Έτσι, ο 44χρονος ομογενής και ο 45χρονος φίλος του από το Καζακστάν συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λαμίας με την κατηγορία της λαθρεμπορίας οινοπνευματωδών. Εκτός από τα ποτά που εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν ήταν «μπόμπες», κατασχέθηκαν 8.550 ευρώ και τρία κινητά που βρέθηκαν πάνω τους, όπως και το αυτοκίνητό τους ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων.

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.