Ένας 24 χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτ. Μακεδονία

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (26/2), στο 12ο χλμ του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μεταξύ του κόμβου Αλιάκμονα και του κόμβου Μικροκάστρου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 24χρονο Έλληνα υπήκοο, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο κεντρικό τσιμεντένιο στηθαίο και ανετράπη επί της οδού, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του.

Για το ατύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου «περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς»
Τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου (25/02) στον κόμβο Μανιάκων Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν έναν 44χρονο γιατί κατείχε παράνομα αρχαία αντικείμενα.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 44χρονος, βρέθηκαν τρία τμήματα αρχαίων κεραμικών αγγείων, πιθανόν της Ρωμαϊκής εποχής, τα οποία εμπίπτουν στον νόμο «περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».
Τα παραπάνω αντικείμενα, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 44χρονου κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 43χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Την Κυριακή (26/2), αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν στην Καστοριά, έναν 43χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 43χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους έξι (6) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.