Πρόστιμο 150.000 ευρώ

Για ακόμα μια φορά οι παίκτες της ΑΕΚ έβαλαν... πλάτη για να πέσει στα μαλακά η τιμωρία της UEFAΜε αποκλεισμό ενός χρόνου με αναστολή και πρόστιμο 150.000 ευρώ τιμώρησε η UEFA την ΑΕΚ, η οποία ωστόσο εξασφάλισε παράταση ενός μήνα, ως τις 31 Μαρτίου, για να αποδείξει ότι όσα είπε την Πέμπτη στην απολογία της, έχουν προχωρήσει. Την ίδια γραμμή αναμένεται να ακολουθήσει στην απολογία του και Παναθηναϊκού, ο οποίος ούτως ή άλλως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Ένωση..

Αυτό για την ΑΕΚ σημαίνει ότι αν στο τέλος του επόμενου μήνα καταφέρει να αποδείξει ότι τα προβλήματά της λύνονται, βρίσκεται δηλαδή σε κατάσταση εξυγίανσης, δεν θα ισχύσει η τιμωρία που της επέβαλε η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Πλέον αυτό που μένει είναι οι μέτοχοι της Ένωσης να βγουν μπροστά και να βάλουν χρήματα ώστε να καλυφθούν οι όποιες οικονομικές τρύπες, αφού σε αντίθετη περίπτωση, αν στο επόμενο ραντεβού της με την UEFA η ΑΕΚ δεν παρουσιάσει πρόοδο, είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποχαιρετίσει την Ευρώπη για την επόμενη χρονιά..

Βάζει λεφτά ο Πόλυς Χατζηιωάννου

Εν τω μεταξύ, μετά την διορία που πήρε ο σύλλογος από την UEFA ήρθε και το ευχάριστο νέο ότι ο Πόλυς Χατζηιωάννου θα βοηθήσει ξανά την ομάδα.

Όπως ανέφερε ο «NovaΣΠΟΡ FM», αναμένεται να βγάλει από την τσέπη του ένα ποσό πάνω από 500.000 ευρώ και να βοηθήσει ξανά μετά την υποστήριξη που παρείχε στον Πέτρο Παππά για την τακτοποίηση του θέματος της Morgan Stanley.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις

Εξάλλου, στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά την αποχή της Τετάρτης. Όλοι τους βρίσκονται στα Σπάτα χωρίς πάντως να έχει φύγει η δυσαρέσκεια.

Ο προβληματισμός συνεχίζει να υπάρχει από την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, αλλά οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή.

Ο Μάκος γυμνάστηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά οι Μανωλάς (ίωση), Αργυρίου (οσφυαλγία) έμειναν εκτός προπονήσεων, ενώ οι Κλωναρίδης και Μπουγαϊδης δεν ολοκλήρωσαν με τον πρώτο να νοιώθει ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο και ο δεύτερος στον αριστερό δικέφαλο αντίστοιχα.

Εκτός έμειναν και οι Χοσέ Κάρλος, Έλφαρ Χέλγκασον. Ο Ισπανός έχει πάρει άδεια από τον Κωστένογλου, ενώ ο Ισλανδός είναι με την εθνική ελπίδων της χώρας του.

Όσον αφορά τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν και τον Γιάννης Κοντοέ, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.