Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πωλείται το σπίτι της Whitney Houston!

Φεβρουάριος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο θάνατός της μας συγκλόνισε όλους. Πάντα υπάρχουν όμως και κάποιοι που επωφελούνται ακόμα και από κάτι τόσο σκληρό. Έτσι, οι μεσίτες αφού προσπαθούσαν από το 2009 να πουλήσουν το σπίτι που έμενε με τον πρώην σύζυγό της Bobby Brown χωρίς καμία τύχη, τώρα ξανακάνουν μια προσπάθεια…

Το πολυτελές οίκημα βρίσκεται στο New Jersey και πωλείται γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ…

Η έκταση του σπιτιού φτάνει τα 5 στρέμματα και περιέχει 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια…

Σύγχρονη αρχιτεκτονική, industrial επιρροές εξωτερικά και όπως βλέπεις γεμάτο καμπύλες. Χωρίς γωνίες…

Εντυπωσιακό! Πολυτέλεια που εκρφάζεται σε λευκό, ξύλο και φυσικό φως. Ένας εντυπωσιακός θόλος στο ταβάνι επιτρέπει το φως να μπαίνει και από το πάνω μέρος. Με λίγα λόγια αυτό που έχουμε συνηθίσει στις ταινίες ως Hollywood glam.

Tα πάντα είναι κυκλικά. Η αυστηρότητα που δίνουν οι γωνίες αποφεύγονται και αντικαθιστώνται από τις καμπύλες που δίνουν πέρα από πρωτοτυπία και ένα πιο αρμονικό στιλ.

Πρωταγωνιστεί το λευκό και ανοιχτοί γήινοι τόνοι με ελάχιστες χρωματιστές πινελιές. Αποχρώσεις που γίνονται ακόμα πιο έντονες από το φυσικό φως που δεν εμποδίζεται από πουθενά.

Ένα σπίτι πραγματικά διαφορετικό από τα άλλα. Επιβλητικό, μοντέρνο και με αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες.

Η κουζίνα ακολουθεί τους λευκούς ρυθμούς με πλακάκια σε κεραμιδί να σπάνε τη μονοτονία και να δίνουν ένα 70s ύφος.

Θα παρατήρησες ότι στο σπίτι πρωταγωνιστούν οι τεράστιες τζαμαρίες. Η θέα δεν εμποδίζεται από τοίχους. Εδώ το γυαλί χρησιμοποιείται και στην τραπεζαρία σε έναν χώρο που οφείλει την αίσθηση πολυτέλειας που αφήνει στο λευκό, επίσης.


Ένα σπίτι με σχεδιαστικό ενδιαφέρον που αποφεύγει τις γωνίες ακόμα και στα έπιπλα. Μια ιδιαίτερη μίξη της 70s αισθητικής και του μινιμαλισμού.

 

www.tlife.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 24th, 2012 at 13:29 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply