Νίκες στην εκπνοή για Βασιλεία και ΜαρσέιγΗ Βασιλεία έκανε την έκπληξη της βραδιάς νικώντας 1-0 την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League. Νίκη και για την Μαρσέιγ, που στην εκπνοή του αγώνα στο «Βελοντρόμ» κατέβαλε την αντίσταση της Ίντερ.

Βασιλεία-Μπάγερν 1-0
Το «θαύμα» της Βασιλείας συνεχίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ελβετική ομάδα που απέκλεισε στους ομίλους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σήμερα νίκησε 1-0 τη Μπάγερν στο «Σανκτ Γιάκομπς» και θα προσπαθήσει να διαφυλάξει αυτό το σκορ στη ρεβάνς (13/3) του Μονάχου για να προκριθεί στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Βαλεντίν Στόκερ στο 86ο λεπτό μετά από ασίστ του Ζουά. Ηταν ένα ματς με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γιαν Σόμερ να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση, αλλά παράλληλα η Βασιλεία -παρότι απείλησε λιγότερες φορές- είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο (16′ Ντράγκοβιτς, 19′ Αλεξ. Φράι).

Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)

Κίτρινες: Αμπραχαμ – Μίλερ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Χάικο Φόγκελ): Σόμερ, Σταϊνχόφερ, Αμπραχαμ, Ντράγκοβιτς, Παρκ Γιου Χο, Σακίρι (83′ Ζουά), Ουγκέλ, Τζάκα, Φαμπιάν Φράι (66′ Στόκερ), Στρέλερ, Αλεξάντερ Φράι (+90′ Καμπράλ)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Τίμουσουκ, Αλάμπα, Ρόμπεν, Κρόος (89′ Ολιτς), Ριμπερί (71′ Μίλερ), Γκόμεζ

Μαρσέιγ-Ίντερ 1-0
Με γκολ του Αντρέ Αγιού στις καθυστερήσεις (93′), η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 την Ίντερ στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μασαλία και πήρε ένα προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς (13/3). Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στο β’ ημίχρονο η γαλλική ομάδα ήταν πολύ πιο δραστήρια. Όσο περνούσε η ώρα, η Ιντερ ενδιαφερόταν περισσότερο για να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και μέχρι το τελευταίο λεπτό έδειξε να το καταφέρνει. Ομως στην τελευταία φάση του αγώνα και από κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Αντρέ Αγιού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-0.

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες: Ντιαβαρά – Στάνκοβιτς, Ζαράτε, Κίβου

ΜΑΡΣΕΪΓ (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Αθπιλικουέτα (80′ Φανί), Ενκολού, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού (84′ Καμπορέ), Αμαλφιτανό, Βαλμπουενά, Μπραντάο (73′ Τζ. Αγιού), Α. Αγιού.

ΙΝΤΕΡ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Μαϊκόν (46′ Ναγκατόμο), Σάμουελ, Κίβου, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ, Καμπιάσο, Φορλάν, Ζαράτε (64′ Ομπι).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.