Νέα ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης πραγματοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι Anonymous

Στο μήνυμα τους – το οποίο είναι στα ελληνικά – ζητούν να ελευθερωθούν οι τρεις μαθητές Λυκείου σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την προηγούμενη επίθεση στις 2 Φεβρουαρίου λέγοντας πως τα παιδιά της GHS (Greek Hacking Scene) δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Στην ιστοσελίδα εμφανίζονταν για περίπου τρεις ώρες τα σύμβολα και το μήνυμα των Anonymous στα ελληνικά σε μαύρο φόντο ενώ στο κέντρο υπήρχε η φωτογραφία ενός σκύλου μαζί με μια ομάδα κουκουλοφόρων.

Στο μήνυμα τους ανέφεραν μεταξύ άλλων πλέον ο κάθε έλληνας είναι Anonymous λέγοντας «μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς, στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε…Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous».

Και επεσήμαναν ότι: «Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και τους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των ανέργων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό».

Στη συνέχεια τονίζουν πως: «Γνωρίζουμε τα πάντα. Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί από το λαό. Και για αυτό ακριβώς η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που τη δολοφόνησαν».

Στο μήνυμα τους απειλούν με νέα χτυπήματα και σε εφορίες αναφέροντας χαρακτηριστικά «για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών».

dailynews24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.