Ύστερα από απόφαση η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνει:
Εντάσσουμε την Εθελοντική Οργάνωση “Λέσχη Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτων 4Χ4 Ν.Γρεβενών” στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας με αριθμό μητρώου 5/2012, με εμβέλεια δράσης τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η ως άνω Εθελοντική Οργάνωση δραστηριοποιείται στην πολιτική προστασία και ειδικότερα στους τομείς της δασοπροστασίας (επιτήρησης δασικών οικοσυστημάτων κατά την αντιπυρική περίοδο) και της συνδρομής σε δράσεις έρευνας & διάσωσης , όπως προκύπτει από την αποδεδειγμένη δράση της κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
Θεόδωρος Μπούφης

Η Λέσχη Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτων 4χ4 Ν.Γρεβενών ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ.Καίσαρη Θεόδωρο και τον κ.Κουρέλα Γεώργιο Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών που με τη δική τους παρέμβαση έγινε δυνατή η ένταξη της Λέσχης 4χ4 στα Μητρώα Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας.

Με τιμή το Δ.Σ. της Λέσχης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.