Εξηγήσεις για την διαφοροποίηση και τελικά την «μετεγγραφή» του στην Νέα Δημοκρατία έδωσε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ…

Αδωνις: Ο Καρατζαφέρης ήθελε να προκαλέσει την Ευρώπη«Είχα ενημερώσει από την περασμένη Πέμπτη το πρωί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ότι δεν θα ψηφίσω όχι, δε θα ρισκάρω την χρεοκοπία της χώρας» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Καλημέρα ΣΚΑΪ. 

Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος μετά την θετική ψήφο που έδωσε την περασμένη Κυριακή στη νέα δανειακή σύμβαση διεγράφη από την ΚΟ του ΛΑΟΣ, σημείωσε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρεί ότι η Ευρώπη «μπλοφάρει» και δε θα αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, κάτι με το οποίο ο ίδιος δε συμφωνεί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προσχώρησε στη ΝΔ, τόνισε ότι μετά τις εκλογές πρέπει να προκύψει ισχυρή κυβέρνηση αυτοδυναμίας, ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας.

«Αυτή τη στιγμή λόγω της κρίσης και του ελλείμματος αξιοπιστίας η Ελλάδα πρέπει να βγάλει προς τα έξω ένα πρόσωπο στιβαρής ηγεσίας» και αυτό είναι ο Αντώνης Σαμαράς, είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας «μακάρι να είχε μείνει ο ΛΑΟΣ στην γραμμή της ευθύνης του, για να μπορούσαμε να κάνουμε συγκυβέρνηση».

Τέλος, ανέφερε ότι τιμά, σέβεται και ευγνωμονεί τον Γιώργο Καρατζαφέρη για όσα του προσέφερε.

Αναφερόμενος στη μετακίνση των κυρίων Γεωργιάδη και Βορίδη στη ΝΔ, ο βουλευτής τη ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, σημείωσε ότι δεν πρόκειται για κίνηση εντυπώσεων για τις διαγραφές στις οποίες είχε προχωρήσει ο κ. Σαμαράς. Επίσης, είπε ότι δεν υπάρχει καμία ιδεολογική μετατόπιση της ΝΔ.

 

ΣΚΑΪ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.