Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πόσο γρήγορα τρώτε;

Φεβρουάριος 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τι πρέπει να μάθετε για τη σωστή κατανάλωση του φαγητού

Πόσο γρήγορα τρώτε;Ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που τρώτε το φαγητό σας τόσο γρήγορα που νομίζουν οι γύρω σας ότι είστε λαίμαργοι; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε πρέπει να ελαττώσετε τους ρυθμούς σας καθώς αυτός ο τρόπος επέρχεται κορεσμός προτού καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα φαγητού.

Γι’ αυτό εάν θέλετε να αυξήσετε τη διάρκεια του γεύματος είναι να το κόψετε σε μικρές μπουκιές και να μασάτε πολύ καλά την τροφή σας και να κάνετε παύσεις κατά τη διάρκεια του φαγητού. Εφαρμόζοντας αυτές τις κινήσεις, θα δείτε αποτελέσματα.

Γιατί μην ξεχνάτε ότι με το να τρώει κάποιος αργά αφήνει χρόνο και περιθώρια απόλαυσης του φαγητού. Υπάρχει όμως και ένα αλλά σε αυτή την περίπτωση. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να υπάρχει «μέτρια» πείνα για να μπορεί κάποιος να ελέγξει το ρυθμό που τρώει.

Προσπαθήστε πάντως σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσετε τις τρεις συμβουλές γιατί με τον τρόπο αυτό θα πετύχετε τη σταδιακή μείωση της ποσότητας του φαγητού που καταναλώνετε και θα διατηρήσετε και το βάρος σας.

 

www.newbeast.gr

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 19th, 2012 at 09:40 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply