Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Είμαι Έλληνας” μία εικόνα, χίλιες λέξεις – “Ευρώπη, σ’ ευχαριστούμε”…

Φεβρουάριος 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί στο Internet και συγκεκριμένα στο Twitter και περνάει πολλά σημαντικά μηνύματα για τους Έλληνες

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμη μία φορά στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό που διαδραματίστηκαν σε όλη την Ευρώπη.

Οι φωτογραφίες και τα πλάνα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά. Μία από τις εικόνες όμως που κυκλοφόρησαν στο Twitter προκάλεσε άισθηση, αφού δείχνει ποιος είναι πραγματικά ο Έλληνας, σε αντίθεση με το πως τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, και σε αντίθεση με το τι εικόνα έχει ο υπόλοιπος κόσμος για τον Έλληνα.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις…

Ευχαριστούμε όλη την Ευρώπη! Συγκλονιστική φωτογραφία

Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε χθες.

Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν μαθητές και διαδηλωτές κι ευχαρίστησαν με μοναδικό τρόπο την Ευρώπη που βγήκε σήμερα στους δρόμους με σύνθημα “We are all Greeks” δηλαδή είμαστε όλοι Έλληνες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες διαδηλωτές στο σύνταγμα κρατούσαν πλακάτ, σχηματίζοντας τα ονόματα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων στις οποίες έλαβαν χώρα εκδηλώσεις συμπαράσης.

Η φωτογραφία είναι πραγματικά συγκλονιστική.

www.newsit.gr

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 19th, 2012 at 08:52 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply