Οργιάζουν οι φήμες ακόμα και μετά το θάνατό της

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της μεγάλης ντίβας του τραγουδιού Whitney Houston.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του κόσμου, η 48χρονη τραγουδίστρια είχε κρυφές λεσβιακές τάσεις! Για την ακρίβεια, πολλοί ισχυρίζονται πως αυτός ήταν και ο λόγος που έπεσε στα ναρκωτικά και στο ποτό, μιας και δεν μπορούσε να ζει σε ένα ψέμα.

Ωστόσο η φήμη αυτή δεν είναι και τόσο φρέσκια καθώς εδώ και 30 περίπου χρόνια, ακουγόταν ότι είχε κρυφό δεσμό με την πρώην βοηθό της.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως ο γάμος της με τον Bobby Brown ήταν «λευκός».

Την είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει και ο Peter Tatchell, ακτιβιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των gay, ο οποίος βγήκε δημόσια και δήλωσε πως:

«Είναι σημαντικό να πούμε την αλήθεια για τη ζωή της Whitney, η οποία το 1980 ήταν πολύ ευτυχισμένη όταν είχε σχέση με τη σύντροφο της. Ήταν τόσο αγαπημένες και χαρούμενες που ήταν μαζί. Ίσως η ανικανότητα της να αποδεχτεί και να εκφράσει την αγάπη της, την οδήγησε στην κατάχρηση ουσιών και στην παραίτηση από τον ίδιο της τον εαυτό».

Και πρόσθεσε: «είχε πιεστεί πολύ από τον γάμο της με τον Bonny Brown. Ήταν μια καταστροφή. Αμέσως μετά απ΄αυτό, η ζωή της πήρε την κατηφόρα!»

Παρόλο που ο Peter Tachell δεν ονομάτισε την παλιά σύντροφο της Whitney, πολλοί ισχυρίζονται πως πρόκειται για την πρώην βοηθό της, Robyn Crawford, με την οποία οι δυο τους γνωρίζονταν από την τρυφερή ηλικία των 16 ετών.

 

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.