Στόχος του υπ. Οικονομικών να παταχθεί το λαθρεμπόριο στα καύσιμα

Εκτός υπηρεσίας 400 τελωνειακοί για πειθαρχικά παραπτωμάταΑυξημένα κατά 3,4% έκλεισαν τα έσοδα από τα τελωνεία το 2011, σε σχέση με το 2010. Αυτό δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με την λαθρεμπορία καυσίμων.

Ο κ. Οικονόμου μίλησε για «καλό αποτέλεσμα και θετική τάση», δηλώνοντας μη ικανοποιημένος και πως ζητά και ψάχνει περισσότερα.

Προανήγγειλε, επίσης, την τοποθέτηση βυσμάτων στα φορτηγά και στα πλοία, που μεταφέρουν πετρέλαιο, ώστε να εντοπίζονται οι λαθρέμποροι! Για το σύστημα εισροών εκροών δήλωσε ότι εντός του 2012 θα έχει επεκταθεί η λειτουργία του στο σύνολο των πρατηρίων.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών επεσήμανε ότι την περασμένη χρονιά έφυγαν από την υπηρεσία τους τετρακόσιοι τελωνειακοί, απαντώντας στην ερώτηση περί της εξυγίανσης της υπηρεσίας.

 

 

 

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.