Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νιώθετε ότι δεν έχετε τι να φορέσετε;

Φεβρουάριος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συμβουλές για να λύσετε το πρόβλημα χωρίς «επιδρομή» στα καταστήματα

Νιώθετε ότι δεν έχετε τι να φορέσετε;Δεν χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα, όταν νιώθετε ότι δεν έχετε άλλα ρούχα να φορέσετε αλλά ταυτόχρονα τα οικονομικά δεν επιτρέπουν επίσκεψη σε καταστήματα μόδας.

Υπάρχουν ορισμένες κινήσεις που μπορούν να γίνουν με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα και πιθανότατα να σας αποκαλύψουν κάποια, την ύπαρξη των οποίων, είχατε ξεχάσει, αλλά ταυτόχρονα να κάνουν την επιλογή πιο εύκολη.

-Για αρχή, απλώς τακτοποιήστε τη ντουλάπα σας. Ενώ τη φτιάχνετε θα ανακαλύψετε ρούχα που ίσως είχατε ξεχάσει.

-Κάντε τη σωστή εκκαθάριση. Κρατήστε στη ντουλάπα ό,τι σας αρέσει και φοράτε συχνά και κρύψτε ή ξεφορτωθείτε ρούχα που δεν χρησιμοποιείται πια. Έτσι θα βλέπετε καλύτερα τα ρούχα αντί να στριμώχνονται με άλλα που σας είναι πλέον αδιάφορα.

-Ομαδοποιήστε τα. Κρεμάστε τα με βάση το χρώμα τους ή κάντε καινούργιους συνδυασμούς με μπλούζα-ζακέτα και τοποθετήστε τα μαζί. Την επόμενη φορά που θα ψάχνετε τι να φορέσετε θα έχετε την απάντηση έτοιμη, μπροστά σας.

-Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε καινούργια ρούχα μία λύση είναι να φτιάξετε κάτι δικό σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε καλλιτεχνική φλέβα προκειμένου να δημιουργήσετε κάτι. Μία απλή ιδέα είναι να αλλάξετε κουμπιά στην παλιά σας ζακέτα.

Αν τα κουμπιά είναι ίδιου χρώματος με τη ζακέτα, μπορείτε να εφοδιαστείτε μερικά χρυσής απόχρωσης ή πέρλες και να τα ράψετε. Αμέσως η ζακέτα θα αποκτήσει την αίσθηση του ακριβού και του σικ.

-Μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία συχνά και όχι δύο φορές το χρόνο. Το γούστο και οι προτιμήσεις μας αλλάζουν κατά καιρούς. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε τη ντουλάπα σας σύμφωνα με τα εκάστοτε γούστα σας!

www.myworld.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουάριος 16th, 2012 at 13:32 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply