Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΝΔ: Νέοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, Τομεάρχες και επικεφαλής Γραμματειών

Φεβρουάριος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αποχωρεί από τη ΝΔ ο Γ. Μανώλης
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς, και ο βουλευτής Χίου, Κώστας Μουσουρούλης, ορίστηκαν νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, οι νέοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, Τομεάρχες και επικεφαλής Γραμματειών του κόμματος, ορίζονται ως εξής:

– Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, μαζί με το βουλευτή Κερκύρας κ. Νίκο Δένδια, ορίζονται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς και ο βουλευτής Χίου κ. Κώστας Μουσουρούλης.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

– Αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Μιχάλης Χαλκίδης.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής  Άμυνας, ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

– Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός.

– Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

– Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

– Επικεφαλής της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα.

Αποχωρεί από τη ΝΔ ο Γ. Μανώλης

Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Μανώλης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μανώλης αφήνει μάλιστα αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, δηλώνοντας ότι άλλαξε δρόμο και δεν έχει πλέον καμία διαφορά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το Γιώργο Παπανδρέου, την ώρα που ο ίδιος παραμένει σταθερός στο δρόμο που ο πρόεδρος χάραξε και ακολουθεί το κόμμα τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο κ. Μανώλης, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, «επέλεξε να αλλάξει δρόμο, κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας και απειλώντας τα στελέχη, ότι αν δεν γίνουν δηλωσίες υπέρ του μνημονίου, δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».

«Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε», καταλήγει στην ανακοίνωση που διαμοίρασε στη Βουλή, «χέρι-χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά».

 

www.skai.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 15th, 2012 at 11:22 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply