Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο άντρας που «σπάει» κάθε ζυγαριά

Φεβρουάριος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ζυγίζει 368 κιλά και η ζωή του εξαρτάται από 18 ανθρώπους

Ο άντρας που «σπάει» κάθε ζυγαριάΟνομάζεται Keith Martin, ζει στο Λονδίνο και θεωρείται ο άντρας με τα περισσότερα κιλά στον κόσμο. Συγκεκριμένα, ζυγίζει 368 κιλά, κάτι που τον έχει αναγκάσει να παραμένει συνεχώς καθηλωμένος σε κρεβάτι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η ζωή του να εξαρτάται απόλυτα από ένα πολυμελές ιατρικό προσωπικό που τον παρακολουθεί και τον φροντίζει.

Οι συχνές επισκέψεις στο κοντινότερο νοσοκομείο απατούν τη συνδρομή 8 τραυματιοφορέων οι οποίοι καλούνται να τον μεταφέρουν σε ένα ειδικά τροποποιημένο ασθενοφόρο. Οι επισκέψεις αυτές μάλιστα, είναι η μοναδική του ευκαιρία να φύγει από το κρεβάτι του όπου και παραμένει καθηλωμένος τα τελευταία 10 χρόνια.

Επιπλέον, 4 νοσοκόμοι πρέπει να τον επισκέπτονται τρεις φορές την εβδομάδα προκειμένου να τον πλύνουν αλλά και να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας του μιας και το υπερβολικό βάρος θέτει σε δοκιμασία την καρδιά και άλλα ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η χειρουργική επέμβαση για την απώλεια βάρους δεν είναι ακόμη δυνατή. Όπως λένε, ο Keith Martin πρέπει να χάσει το μισό του σχεδόν βάρος προκειμένου να τοποθετηθεί γαστρικός δακτύλιος που θα τον βοηθήσει να μειώσει περεταίρω τα κιλά του.

Ο Keith Martin έλαβε τον τίτλο του άντρα με το μεγαλύτερο βάρος παγκοσμίως μετά το θάνατο ενός Μεξικανού που ζύγιζε 571 κιλά.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 14th, 2012 at 14:31 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply