H ομάδα χάκερ Anonymous όπως φαίνεται πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, επίθεση (DDoS) εναντίον πολλών κυβερνητικών ιστοσελίδων.

Οι Anonymous έριξαν κυβερνητικά sitesΗ αρχή έγινε με την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου η οποία ήταν για πολύ ώρα εκτός λειτουργίας, ενώ στη συνέχεια “έπεσαν” οι ιστοσελίδες του Υπουργείου οικονομικών, της αστυνομίας, τουΥπουργείου Αιγαίου, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Άμυνας, της Βουλής και του Yπουργείου προστασίας του πολίτη ενώ και οι ιστοσελίδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι εκτός λειτουργίας.

Όποιος χρήστης προσπαθούσε να μπει στις ιστοσελίδες έβλεπε το παρακάτω μήνυμα προβλήματος σύνδεσης, πράγμα που δείχνει οτι το site είναι εκτός λειτουργείας λόγω προβλήματος.

Οι χάκερ, με μήνυμα τους στο Twitter ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης αυτής.

Από την πλευρά της πάντως η αστυνομία έκανε γνωστό ότι οι δικτυακοί τόποι αυτοί τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικών προβλημάτων.

 

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.