Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φώτης Παρασκευαΐδης από Ιταλία: “Μπορούμε να κάνουμε τη Βασιλίτσα το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο”…

11 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ακούστε

Ο Φώτης Παρασκευαΐδης, από τα 2900 μέτρα της Santa Rosa όπου βρισκότανε, μίλησε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, στο Star-Fm.gr για τις εμπειρίες του που αποκόμισε από το ταξίδι του σε 7 διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ελβετία.
“Αυτό που λείπει από τη Βασιλίτσα, είναι φαρδιές πίστες και άλλα 2-3 lift έτσι ώστε να μπορέσουμε να “απεγκλωβίσουμε” τους επισκέπτες όπου δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένουν πολύ… Έχουμε στα Γρεβενά τον κ. Βέρνερ τον διευθυντή του χιονοδρομικού, όπου έχει επισκεφθεί και αυτός πολλά χιονοδρομικά και θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε για το χιονοδρομικό των Γρεβενών… Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να αυξήσουμε τους αθλητές”…
Ακούστε τον εργαζόμενο στον Φορέα του Χιονοδρομικού της Βασιλίτσας Φώτη Παρασκευαΐδη, πως περιγράφει το τελευταίο του ταξίδι.


Star-Fm.gr: Η ποιότητα του ήχου, δυστυχώς δεν είναι και η καλύτερη:

This entry was posted on Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply