Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Aπερρίφθη το αίτημα Εφραίμ

Φεβρουάριος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://media.megatv.com/filesystem/images/20111230/engine/mega_LARGE_t_53761_1125181_type12250.jpgΣτις φυλακές παραμένει ο Εφραίμ, μετά τη διάταξη της εφέτου ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού, η οποία διαφωνώντας εκ νέου με τον εισαγγελέα απέρριψε την προσφυγή του μοναχού με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Με την αίτηση που υπέβαλε στα τέλη Ιανουαρίου, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Βατοπαιδίου ζητούσε την αποφυλάκισή του με την επιβολή περιοριστικών όρων, επικαλούμενος λόγους υγείας και το γεγονός ότι είναι γνωστής διαμονής και συνεπώς μη ύποπτος φυγής από τη χώρα.

Ο Εφραίμ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος παραμονές Χριστουγέννων, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ της ανακρίτριας, που είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισής του, και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με 200.000 ευρώ εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από χώρα.

Δεν αποκλείεται πάντως ο μοναχός να παίξει και το τελευταίο του χαρτί, προσφεύγοντας και στο Συμβούλιο Εφετών.

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 10th, 2012 at 11:15 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply