Παραιτήθηκε διαφωνώντας με το δίλημμα ψήφος ή χρεοκοπία

Νέα βόμβα έσκασε στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ με την παραίτηση του βουλευτή Άρτας Παύλου Στασινού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής έστειλε επιστολή παραίτησης στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο στην οποία εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε ότι οι λόγοι που τον οδηγούν εκτός πολιτικής σκηνής είναι τα νέα σκληρά μέτρα που θα κληθούν να ψηφίσουν στην Βουλή με το δίλλημα «ή ψηφίζετε η χρεοκοπούμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή παραίτησής αναφέρει ότι «Οι ιδεοληπτικές εμμονές της τρόικας σε σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση και φτωχαίνουν τον λαό προβληματίζουν και ανησυχούν. Η παραίτησή μου είναι μονόδρομος» ενώ σε συνομιλία με δημοσιογράφους πρόσθεσε ότι «το ΟΧΙ στην ψηφοφορία θα με σκότωνε» αφήνοντας να εννοηθεί ότι προτίμησε την παραίτηση από την καταψήφιση των νέων μέτρων.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η πληροφορία ότι ο κ. Στασινός θα καταψήφιζε το νέο πακέτο μέτρων, τελικά φαίνεται πως προτίμησε την παραίτηση.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η πλήρωση της βουλευτικής έδρας από τον πρώτο αναπληρωματικό στο νομό Άρτας που είναι ο κ. Ιωάννης Παπαλέξης ο οποίος όμως είναι δήμαρχος Άρτας. Δεύτερος αναπληρωματικός είναι ο κ. Χρίστος Γκόκας και ακολουθεί η κυρία Αναστασία Κατσαντούλα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.