48ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε. – Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων με σαρανταοκτάωρη (48ωρη) Γενική Απεργία αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μεθαύριο, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και Συλλαλητήρια  σε όλη τη χώρα το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, πραγματοποιούν οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.

Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να πάρει τέτοια μέτρα. Απαιτούμε την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου τώρα και της Συγκυβέρνησης που την υπηρετεί. Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Η Ε.Ε. της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί  τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά, αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις/Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια (από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) και στις Απεργιακές

Διευκρινίζεται ότι η δεύτερη μέρα απεργίας στο Δημόσιο αφορά τις Υπηρεσίες που λειτουργούν ημέρα Σάββατο.

Όλοι

Στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις, Παρασκευή και Σάββατο

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Το ΠΑΜΕ γαι την 48ωρη πανεργατική απεργία

Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Φλεβάρη

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση, σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο τον κλάδο.

Είναι ώρα ευθύνης και μάχης! Να μην λείψει κανένας και καμία.
Εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, εργαζόμενε λαέ, νέοι και νέες.
Αποφασίστε απεργία, οργανώστε συλλαλητήρια, καταλήψεις, σηκώστε στο πόδι τις λαϊκές γειτονιές.
Η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. με τον αρχιτραπε-ζίτη πρωθυπουργό,… η τρόικα και η ΕΕ, αποφάσισαν τη χρεοκοπία του λαού.
Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ´ όρου ζωής με 400 ευρώ. Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα.

Αν παραδοθούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς α-σφάλιση για εμάς και τα παιδιά μας. Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντά-ξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο ούτε από τα επιδόματα ανεργίας που παίρνει μικρό μέρος των ανέργων. Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!
 Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε.
 Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
 Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.
 Όλοι στον αγώνα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.