Ανακοίνωση Δήμου Γρεβενών σχετικά με τις διαμαρτυρίες γονέων για τη μεταφορά των μαθητών…
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Γρεβενών το τελευταίο διάστημα, τα μαθήματα στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών και με την σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών Α/θμιας και Β/.θμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Νάστου και Λιάμπα, θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 2:00 μ.μ, με ανάλογη προσαρμογή του ωρολογίου προγράμματος.

Ανακοίνωση Δήμου Γρεβενών σχετικά με τις διαμαρτυρίες γονέων για τη μεταφορά των μαθητών

Μετά τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων για τη μεταφορά των μαθητών από τις Τοπικές Κοινότητες γίνεται γνωστό προς τους Δημότες ότι ο Δήμος Γρεβενών κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον αποχιονισμό του δικτύου της αρμοδιότητάς του, ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στα όρια του Δήμου Γρεβενών παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια προς τους μαθητές και στους γονείς τους.

Επίσης κάνουμε γνωστό ότι η μεταφορά των μαθητών και ο αποχιονισμός του δικτύου που εκτελούνται τα δρομολόγια για τη μεταφορά τους, δεν υπόκεινται στις αρμοδιότητες του Δήμου Γρεβενών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.