Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρόικα: Τεράστια προβλήματα στη δημόσια διοίκηση

8 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.skai.gr/files/temp/D4938C1C07B40CBF1C7497AA9C25F4B6.jpgΙδιαίτερα δυσαρεστημένη με την πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα εμφανίζεται η τρόικα, όπως προκύπτει από προσχέδιο της τελικής έκθεσης που επικαλείται σήμερα Τετάρτη η εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η τριμερής κάνει λόγο για «τεράστια προβλήματα» στη δημόσια διοίκηση. Οι ελληνικές υπηρεσίες αδυνατούν να υλοποιήσουν ακόμη και μεταρρυθμίσεις που έχουν αποφασιστεί σε πολιτικό επίπεδο, επισημαίνει η Τρόικα. Ανοιχτό παραμένει εάν οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ θεωρούν βιώσιμο το ελληνικό χρέος, καταλήγει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας.

Χθές Τρίτη η Γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ έλεγε σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής της ομάδας ότι θεωρεί πιθανή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα για το νέο πρόγραμμα προσαρμογής μέχρι την Πέμπτη το βράδυ. Σύμφωνα με συμμετέχοντες φέρεται να δήλωσε επίσης ότι έως το βράδυ της Πέμπτης είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

 

Deutsche Welle

Σταμάτης Ασημένιος, dpa – Σπύρος Μοσκόβου

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2012 at 22:11 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply