Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα σχολεία την Τετάρτη στον Δήμο Γρεβενών θα ανοίξουν στις 10:00 – Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 2:00μμ

Φεβρουάριος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ανακοίνωση Δήμου Γρεβενών σχετικά με τις διαμαρτυρίες γονέων για τη μεταφορά των μαθητών…
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Γρεβενών το τελευταίο διάστημα, τα μαθήματα στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών και με την σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών Α/θμιας και Β/.θμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Νάστου και Λιάμπα, θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 2:00 μ.μ, με ανάλογη προσαρμογή του ωρολογίου προγράμματος.

Ανακοίνωση Δήμου Γρεβενών σχετικά με τις διαμαρτυρίες γονέων για τη μεταφορά των μαθητών

Μετά τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων για τη μεταφορά των μαθητών από τις Τοπικές Κοινότητες γίνεται γνωστό προς τους Δημότες ότι ο Δήμος Γρεβενών κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον αποχιονισμό του δικτύου της αρμοδιότητάς του, ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στα όρια του Δήμου Γρεβενών παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια προς τους μαθητές και στους γονείς τους.

Επίσης κάνουμε γνωστό ότι η μεταφορά των μαθητών και ο αποχιονισμός του δικτύου που εκτελούνται τα δρομολόγια για τη μεταφορά τους, δεν υπόκεινται στις αρμοδιότητες του Δήμου Γρεβενών.

 

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 8th, 2012 at 09:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply