Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θα επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή Εδεσσας-Φλώρινας;

Φεβρουάριος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Εδεσσας-Φλώρινας, η οποία διεκόπη πριν από περίπου ένα χρόνο στο πλαίσιο της εξυγίανσης του ΟΣΕ, προωθεί το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Το θέμα συζητήθηκε χθες σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Μεταφορών, Μάκη Βορίδη, εκπροσώπων του νομού Φλώρινας και στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο κ. Βορίδης έδωσε εντολή να εξεταστεί άμεσα η επαναλειτουργία της συγκεκριμένης σιδηροδρομικής γραμμής και για το σκοπό αυτό, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη προώθηση του ζητήματος.

Υπενθυμίζεται, ότι η διακοπή της γραμμής Εδεσσας-Φλώρινας είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 8th, 2012 at 08:28 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply