Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διακοπή νερού στην πόλη των Γρεβενών και τη Μυρσίνα

Φεβρουάριος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ενημερώνει τους πολίτες της πόλης των Γρεβενών ότι, την Τρίτη 7/02/2012 θα υπάρξει διακοπή νερού από της 09:00 π.μ. μέχρι και της 02:00 μ.μ., στην περιοχή που υδροδοτείται από τη δεξαμενή στα Αμπέλια δηλαδή ανάντι των οδών Κ. Ταλιαδούρη, Θ. Λαδά, Γ. Μπουσίου, Εργατικές Κατοικίες. Παρακαλούνται οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής να μαζέψουν την απαραίτητη ποσότητα νερού για την κάλυψη των οικιακών τους αναγκών. Η διακοπή θα γίνει για την αποκατάσταση βλάβης του δικτύου ύδρευσης στην οδό Ευαγγελιστρίας.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Διακοπή και στη Μυρσίνα

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι η διακοπή της ύδρευσης, σήμερα Τρίτη 07/02/2012, στις Τοπικές Κοινότητες Μυρσίνας – Ασπροκάμπου και στις περιοχές που υδροδοτούνται από τον υδατόπυργο της Μυρσίνας (Τ.Ε.Ι. Παράρτημα Γρεβενών κ.λ.π.) δεν οφείλεται σε βλάβη της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. αλλά σε βλάβη του δικτύου της ΔΕΗ, που τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα το αντλιοστάσιο. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μόλις επιδιορθωθεί η βλάβη στο δίκτυο της Δ.Ε.Η.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Γ.

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 7th, 2012 at 11:17 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply