“Σπύρο Σούλη έσυ θα μας βοηθήσεις”…

Σε απόγνωση βρίσκονται οι 80 δικαιούχοι εργατικών κατοικιών Κυρακαλης Γρεβενών που από τον Γεναρη του 2007 που κληρώθηκαν τα σπίτια τους δεν έχουν μπει ακόμη μέσα , μιας και ο Ο.Ε.Κ. έως τώρα 5 χρόνια μετά δεν έχει ολοκληρώσει το έργο.

Έτσι λοιπόν όλοι οι δικαιούχοι αποφάσισαν να στείλουν επιστολή προς την εκπομπή του Σπύρου Σούλη << Με το δεξί >> που παρουσιάζετε στον ΑΝΤ1 , ζητώντας του να έρθει στα Γρεβενά και να ολοκληρώσει της 80 κατοικίες που έχουν κληρωθεί οι δικαιούχοι αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Ο.Ε.Κ. δεν κάνει κάτι ώστε να τα ολοκληρώσει.

Παρακάτω η επιστολή που έχει σταλεί :

Προς την εκπομπή του ΑΝΤ1 του Σπύρου Σούλη << Με το Δεξί>>.
Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να έρθετε στα Γρεβενά στην περιοχή Κυρακαλη ώστε να ολοκληρώσετε και σε μας τους 80 δικαιούχους Εργατικών Κατοικιών τις εργασίες που έχουν απομείνει να γίνουν στα σπίτια που έχουμε κληρωθεί από τον Γεναρη του 2007 και δεν έχουν τελειώσει έως τώρα.
Ένα μικρό ιστορικό. Το έργο ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2003 από μια εταιρεία που πήρε το έργο από τον Ο.Ε.Κ. Τον Γεναρη του 2007 γινανε οι κληρώσεις των 80 κατοικιών όπως προβλεπόταν. Στην συνέχεια το έργο κατασκευής σταμάτησε μιας και ο εργολάβος δεν συνέχισε τις εργασίες και κηρύχτηκε έκπτωτος. Έγινε νέα δημοπράτηση του έργου ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες που έχουν απομείνει. Πέρασε ένας χρόνος και πάλι οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει. Επειδή οι αγανάκτηση και η οργή όλων εμάς που έχουμε κληρωθεί ένα σπίτι είναι πολύ μεγάλη , και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί απέναντι στους κυβερνόντες όλα αυτά τα χρόνια και το πολιτικό σύστημα , εναποθέτουμε όλες τις ελπίδες μας πλέον σε σένα Σπύρο ώστε να έρθεις και να ολοκληρώσεις τα σπίτια μας όπως έχεις κάνει σε τόσες και τόσες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.
Δηλώνουμε συμμετοχή όλοι εμείς όχι για να αλλάξεις τα σπίτια μας , γιατί δεν έχουν γίνει και δεν έχουν ολοκληρωθεί ποτέ , αλλά για να μας τα ολοκληρώσεις.
Για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας και να είσαι εσύ αυτός που θα μας καλωσορίσει << ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ >> στα νέα μας σπίτια , μιας και οι κυβερνώντες , όλοι αυτοί που τόσα χρόνια μας εμπαίζουν παίρνοντας την ψήφο μας δεν είναι πλέον ικανοί να το κάνουν.
Επειδή πιστεύουμε σ’αυτο που έχεις πει ότι το μόνο μέρος στον κόσμο που μας “ανήκει” είναι το σπίτι μας. Και έτσι, όλοι αξίζουμε να ζούμε σε σπίτια που μέσα τους αισθανόμαστε άνετα, όμορφα, και ήρεμα.
Σε καλούμε να έρθεις λοιπόν στα Γρεβενά να μας ολοκληρώσεις τα σπίτια ώστε να αισθανθούμε και εμείς άνετα , όμορφα και ήρεμα με τις οικογένειες μας.

Για τον Σύλλογο Δικαιούχων
Το Δ/Σ

Σύλλογος Δικαιούχων Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλης
Εργατικής Πρωτομαγιάς 1
Γρεβενά – Τ.Κ. 51 100
Τηλέφ: 6974705625

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.