Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων και συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 στο κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ», η ετήσια χοροεσπερίδα της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών όπου όλοι οι παρόντες άφησαν για λίγο τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας απολαμβάνοντας μια όμορφη μουσική βραδιά.

Δόθηκαν και έπαινοι σε αστυνομικούς των Γρεβενών

Εκ μέρους των επίσημων προσκεκλημένων την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. ΔΑΚΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. ΤΣΕΝΗΣ, ο Πρόεδρος της ΕΑΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. ΔΡΟΜΠΟΥΡΑΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΧΟΝΔΡΟΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. ΣΟΥΛΤΗΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. ΚΑΙΣΑΡΗΣ, οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ένωσης μας κ.κ. ΜΗΛΙΟΣ και ΤΣΟΥΜΕΛΑΣ, καθώς και πλήθος παραγόντων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Από πλευράς μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω, αλλά κυρίως τους απλούς συναδέλφους και συμπολίτες μας που με την καθοριστική παρουσία τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάδειξη των δεσμών φιλίας που ενώνουν το σύνολο της κοινωνίας μας απέναντι στη λαίλαπα της κρίσης που βιώνουμε και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριγώνης Κωνσταντίνος Λάχανος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.