Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Πέντε συμβουλές που… σας φτιάχνουν τη μέρα

Φεβρουάριος 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση έχει γονατίσει κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας με αισιοδοξία. Σήμερα το ζητούμενο είναι το χαμόγελο, το οποίο έχει εκλείψει από τα χείλη των περισσότερων Ελλήνων. Διαβάστε πέντε πρακτικές συμβουλές που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

1.                  Βγείτε έξω

Προσφέρετε στον εαυτό σας την δυνατότητα ενός περιπάτου με κάθε ευκαιρία. Βγάλτε βόλτα τον σκύλο σας, πηγαίνετε με τα πόδια στη δουλειά, επισκεφθείτε έναν φίλο. Ο φρέσκος αέρας σας δίνει τη δυνατότητα να αποφορτιστείτε από το άγχος της ημέρας και να σκέφτεστε τα πράγματα πιο καθαρά. Επιπλέον, το περπάτημα κάνει καλό στην καρδιά.

2.                  Δώστε χρόνο στον ύπνο σας

‘Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στην ξεκούρασή σας και κυρίως στον ύπνο σας, τόσο περισσότερο μειώνετε το άγχος σας, ενώ ταυτόχρονα την επομένη μέρα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια.

3.                  Προγραμματίστε «μίνι» διακοπές

Ένα διάλειμμα από την ρουτίνα είναι πάντα αναζωογονητικό ακόμα και αν είναι σύντομο. Βάλτε στο πρόγραμμα μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς  με τους δικούς σας ανθρώπους. Με τον τρόπο αυτό καταπολεμάτε το στρες χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα.

4.                  Κάντε μικρά και όμορφα δώρα στον εαυτό σας

Σε περιόδους εκπτώσεων, όπως η τρέχουσα, οι προσφορές πολλές. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και αγοράστε για τον εαυτό σας και για τους δικούς σας ανθρώπους δώρα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο όμορφα. Ένα αστείο βιβλίο ή κωμωδία σε DVD είναι μερικές ωραίες ιδέες.

5.                  Φορέστε το αγαπημένο σας χρώμα

Έχετε πάθος με το κόκκινο; Λατρεύετε το μπλε; Φορέστε το χρώμα που τονίζει τα μάτια σας ή το χαμόγελο σας και αισθανθείτε όμορφα!

Reader’s Digest

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 6th, 2012 at 08:23 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply