Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γ. Κουτρουμάνη για τα γραφεία του ΙΚΑ…

6 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

κύριε Υπουργέ,

Με αφορμή την πρόσφατη επιστολή του Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για το νέο οργανωτικό μοντέλο του ιδρύματος, διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι μέσα στις προθέσεις του Υπουργείου σας είναι να καταργηθούν τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ Πτολεμαΐδας, Σιάτιστας και Αμυνταίου υποβιβάζοντάς τα σε απλά «Γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης».

Παράλληλα, εξαφανίζεται από το χάρτη των υπηρεσιών κοινωνικής ασφάλισης το Τοπικό Παράρτημα Σερβίων. Και όλα αυτά, τη στιγμή που οι συγκεκριμένες δομές εξυπηρετούν χιλιάδες ασφαλισμένους και εργοδότες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της μάστιγας της εισφοροδιαφυγής.

Θέλουμε να γνωρίζετε κύριε Υπουργέ ότι εάν οι αποφάσεις αυτές υλοποιηθούν, θα είναι για τις περιοχές μας η χαριστική βολή σε όποια προσπάθεια καταβάλλουμε για τη συνέχιση παροχής ζωτικής σημασίας υπηρεσιών στον πολίτη κοντά στον τόπο της κατοικίας του.

Για τους πολίτες δε που θα κληθούν να υποστούν μια νέα υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους με το κλείσιμο μιας ακόμη δημόσιου χαρακτήρα υπηρεσίας, να είστε βέβαιος ότι θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής τους.

Θέλοντας να πιστεύουμε ότι τελικά θα επικρατήσει η λογική και η σύνεση σ΄ ένα τόσο σοβαρό θέμα για την περιοχή μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας 

ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δήμαρχος Εορδαίας

 

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

Δήμαρχος Αμυνταίου

ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 

Δήμαρχος Βοϊου

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2012 at 20:51 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply