Για μία ακόμη φορά η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών, απέδειξε το Σάββατο (4/2) που είναι για..μεγαλύτερα σαλόνια. Συνέτριψε στο κλειστό Γυμναστήριο των Γρεβενών την πρώτη στη βαθμολογία ομάδα της Καστοριάς με σκορ 97-80.

“Όλοι ήταν υπέροχοι”, αφού στην διάρκεια του αγώνα δεν απειλήθηκαν ποτέ…
Τα παιδιά του Πέτρου Μουρουζίδη, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης μπήκαν μπροστά στο σκορ και διατήρησαν μια ασφαλή διαφορά που έφτασε και τους 22 πόντους. Με τους μικρούς της ομάδας σε καταπληκτική ημέρα και τον Σάκη Ρίγκο στο καλύτερο ίσως έως τώρα παιχνίδι του, ο Πρωτέας στο κατάμεστο κλειστό των Γρεβενών, έδωσε ραντεβού για… την μεγαλύτερη κατηγορία.

Κορυφαίος σε απόδοση ο Τάσος Γράβας που συμπλήρωσε 27 πόντους με ένα τρίποντο, έναν περισσότερο πόντο από τον επίσης πολύ καλό Δημήτρη Μουράτογλου (26 πόντους με 2 τρίποντα), που δυστυχώς από την δεύτερη περίοδο συμπλήρωσε 4 φάουλ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει… ελεύθερα.

Οι μικροί: Νίκος Μπόζιαρης, Δημήτρης Καραγιάννης, Αλέξης Σουρβάς και Βασίλης Στάμος μπορούν πλέον να αγωνίζονται στα ίσα απέναντι στους μεγάλους και να δικαιώνουν τον Πέτρο Μουρουζίδη που συχνά τους εμπιστεύεται.

Τα 10λεπτα του αγώνα: 28-13, 49-33, 75-55 και το τελικό 97-80.

Διαιτητές: Τσιαπλής, Παπανικολάου

Οι συνθέσεις

Πρωτέας Γρεβενών (Πέτρος Μουρουζίδης): Γράβας Τάσος 27 (1), Σπανός Γιώργος 8, Ρίγκος Σάκης 9, Κολοβός Απόστολος 9(2), Μουράτογλου Δημήτρης 26 (2), Βαρδάκος Χρήστος, Σουρβάς Αλέξης, Μπόζιαρης Νίκος 4 (1), Τζήμου Βασίλης 10,Καραγιάννης Δημήτρης 4, Στάμος Βασίλης, Τσόγκας Σωκράτης

ΑΣ Καστοριάς: (Καραταγλίδης): Δαραβίγκας Δ.24, Γούδας Α. 16 (3),Παράσχος Θ.4, Μάρας Μ. 2, Παπαθανασίου Α. 3 (1), Καλαπούτης Θ.12, Τακίδης Γ. 3, Κωνσταντινίδης Χ. 6, Στάϊκος Θ, Ντόντης Ν. 8, Σαπρανίδης 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.