Eνας πολίτης τραυματίστηκε από πυροβολισμούς

Επεισόδιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και ρομάΔιακόπηκε η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Θήβας (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή. Οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πήγαιναν στη Λιβαδειά με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟ με τον Λεβαδειακό, στη Θήβα και συγκεκριμένα στον συνοικισμό Πυρό εντόπισαν σε σκηνή του καταυλισμού των ρομά υψωμένη σημαία του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι επιχείρησαν να κατεβάσουν τη σημαία. Η κίνηση αυτή εξαγρίωσε τους μεγαλύτερους σε ηλικία ρομά, ακολούθησε επεισόδιο και στη συνέχεια έπεσαν πυροβολισμοί από την πλευρά των ρομά. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ένας πολίτης, η ταυτότητα του οποίου δεν είναι γνωστή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη και η κυκλοφορία γινόταν από παρακαμπτήριες οδούς.

Διονύσης Βυθούλκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.