Βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση χθες το βράδυ, σε ημιορεινή δασική περιοχή στην Ξάνθη , όπου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο νεαρός πήγε στο δάσος για να μαζέψει ξύλα και επειδή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι του, τον αναζήτησε ο πατέρας του.
Τον βρήκε λίγη ώρα αργότερα σε κωματώδη κατάσταση.
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή για νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Στη Λέσβο ένας ηλικιωμένος έσβησε στο κρεββάτι του, καθώς δεν είχε χρήματα για θέρμανση
Πρόκειται για ένα ανθρώπινο δράμα με τραγική κατάληξη, στην περιοχή Σκοπέλου της Λέσβου. Ο 74χρονος που ζούσε μόνος στο σπίτι του, δεν είχε χρήματα για θέρμανση και όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθούσε να αντέξει το τσουχτερό κρύο, τις περισσότερες ώρες σκεπασμένος με μία κουβέρτα.

Την Τετάρτη (01/02) γείτονές του ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Του χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Κάπως έτσι μπήκαν μέσα και είδαν μια εικόνα που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. Ο 74χρονος νεκρός, στο κρεβάτι που κοιμόταν.

H αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, οι κάτοικοι του χωριού εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι ο 74χρονος άνδρας δεν άντεξε στις πολικές θερμοκρασίες των τελευταίων ημέρων.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του πάντως θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή, που θα διενεργηθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

 

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.