Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Γιάννης Δριβελέγκας: «Θα δοθεί παράταση στα Γρεβενά για την ενοικίαση κοινόχρηστων εκτάσεων»…

Φεβρουάριος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δεν πέρασε μία μέρα που το μέλος του ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης έλεγε ότι: δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προκήρυξη για το πρόγραμμα εκμίσθωσης κοινόχρηστων και διαθέσιμων εκτάσεων στην Π.Ε. Γρεβενών και ήρθε η επίσημη διάψευση από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Δριβελέγκα.
Μιλώντας για το θέμα ο υφυπουργός, την Τετάρτη (1/2) στην εκπομπή Περίμετρος του ραδιοφώνου FM 102 της ΕΡΤ3, τόνισε:  «Ειδικά για τα Γρεβενά θα δοθεί παράταση».

Star-Fm.gr: Ο κ. Παπαϊορδανίδης θα έπαιρνε αυτή τη θέση εάν ήταν Περιφερειάρχης ή αντέδρασε έτσι επειδή το θέμα  το «ανέβασε» ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και όχι κάποιος… εκλεκτός του;

ΥΓ: Ρατσιστής είναι: ο οπαδός του ρατσισμού, αυτός που διακηρύσσει ότι μία φυλή έχει κάποια εγγενή χαρακτηριστικά που την καθιστούν ανώτερη από τις άλλες ή αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον αυτών που δεν ανήκουν στην υποτιθέμενη «ανώτερη» φυλή ή των ατόμων που ανήκουν σε μειοψηφικές κοινωνικές ομάδες. (http://el.wiktionary.org)

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 3rd, 2012 at 09:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply