Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έλεγε ότι ψάχνει παλιές συμμαθήτριες και «ψάρευε» εραστές

2 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι φωνές του απατημένου συζύγου μέσω… facebook

Έλεγε ότι ψάχνει παλιές συμμαθήτριες και «ψάρευε» εραστές«Θέλω διαζύγιο! Με κερατώνει συνέχεια μέσα από το Facebook. Δεν την προλαβαίνω» φώναζε προχθές εξοργισμένος σε δικηγορικό γραφείο του Ηρακλείου, ένας 43χρονος, που επέμενε να πάρει διαζύγιο για να μην γίνει «φονιάς», όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του απατημένου σύζυγου έχουν γίνει κεντρικό θέμα στα καφενεία της περιοχής με το δικηγόρο να προσπαθεί μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο 43χρονος δεν άκουγε κανένα, συνέχισε να φωνάζει δείχνοντας τα «πειστήρια» του εγκλήματος. Τα αντίγραφα από την σελίδα της 32χρονης συζύγου του, στο facebook, στην οποία εμφανιζόταν ως «ελεύθερη» που ενδιαφέρεται «για άνδρες».

Όπως ανέφερε στον δικηγόρο, τα μάτια τού άνοιξε μια συνάδελφος του, καθώς ο ίδιος έχει πλήρη άγνοια από διαδίκτυο και κυρίως από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έτσι δεν είχε πάρει χαμπάρι γιατί η ευπαρουσίαστη σύζυγος του καθόταν με τις ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Στην κωμόπολη όπου ζει το ζευγάρι, είχε γίνει μεγάλο σούσουρο, όμως ο ίδιος τα έμαθε τελευταίος.

«Μου έλεγε ότι ψάχνει να βρει παλιές της συμμαθήτριες για να συναντηθούν και να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι «ψάρευε» εραστές».

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 43χρονος κόντεψε να πάθει έμφραγμα όταν αντίκρισε τις προκλητικές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η σύζυγος του και τα γεμάτα υπονοούμενα σχόλια που τις συνόδευαν, ενώ έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε για τον τεράστιο αριθμό των διαδικτυακών της φίλων.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο τρία χρόνια, δεν έχει αποκτήσει παιδιά και όπως φαίνεται ο έγγαμος βίος φτάνει στο τέλος του.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2012 at 15:15 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply