Επιβράβευση Επιχειρηματικότητας

Παρακολουθώντας, εδώ και πολλά χρόνια, την πορεία της εταιρείας «Κουρέλας Α.Ε» και αναγνωρίζοντας τη σημαντικότατη επιχειρηματική δραστηριότητα και συμβουλή της, στην ανάπτυξη του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα της περιοχής μας και κατά επέκταση στην τοπική οικονομία, αλλά και στην προβολή των Γρεβενών, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια το Δ.Σ, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της.

Η επιτυχημένη πορεία της «Κουρέλας Α.Ε» συνεχίζεται μέσα στο δυσμενέστατο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων δύο χρόνων και σε συνθήκες που δεν ευνοούν την επιχειρηματικότητα, τον υγιή ανταγωνισμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Μία ακόμη επισφράγιση της επιτυχημένης πορείας της εν λόγω εταιρείας ήρθε με το «Βραβείο Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδας», που της απονεμήθηκε από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε).

Η «Κουρέλας Α.Ε» με τις εξαγωγές βιολογικών προϊόντων κυρίως σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπου ο ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις των αγορών βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αποδεικνύει ότι, τα ελληνικά προϊόντα μπορούν να ανταγωνιστούν ισάξια, τα προϊόντα οποιασδήποτε άλλης χώρας.

Επίσης αποδεικνύει ότι, η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να «τολμήσει» βήματα εξωστρέφειας και η πολιτεία (επιτέλους) πρέπει να αντιληφθεί ότι, αυτή η εξωστρέφεια οδηγεί στην ανάπτυξη και η ανάπτυξη αποτελεί αναγκαιότητα, είναι το ζητούμενο.

Μπράβο και πάλι συγχαρητήρια στην «Κουρέλας Α.Ε»

Τιμολέων Κοψαχείλης
Πολιτευτής ΝΔ Γρεβενών

Διαβάστε: Βραβεία «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.