Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

“Τα μάζεψε” ο Παπαϊωάννου για το ν/σ των φυλακών

Φεβρουάριος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Υποχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου και αποδέχτηκε τελικά τις ενστάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ , τροποποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Μετά την αποχώρηση από τη Βουλή των βουλευτών της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ο υπουργός Δικαιοσύνης τροποποίησε την επίμαχη διάταξη που προέβλεπε την αποφυλάκιση έγκλειστων, εξαιρώντας από όσους εκτίουν ποινή πάνω από 5 χρόνια. Τελικά, με τη θετική ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Το ΚΚΕ ψήφισε παρών.

Σημειώνεται, πάντως, ότι μετά την αποχώρηση από τη Βουλή της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου κάλεσε τους βουλευτές των δύο κομμάτων να επιστρέψουν στη συζήτηση και παρότι δεν επέστρεψαν, τελικά ο υπουργός Δικαιοσύνης υποχώρησε επιφέροντας τις αιτούμενες αλλαγές.

www.trelokouneli.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 1st, 2012 at 07:59 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply