Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιάννης Παπαϊορδανίδης: Για μια ακόμα φορά, ο κ. Περιφερειάρχης μένει μετεξεταστέος…

31 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα, από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, ότι αναβάλλεται η διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης του Π.Σ., για τον απολογισμό του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2011.
Παρότι ο Καλλικράτης δεν θεωρεί την 31η Ιανουαρίου ως δεσμευτική ημερομηνία, για τον… πρώτο χρόνο εγκατάστασης των περιφερειακών αρχών, προκαλεί εντύπωση, η αδυναμία της Περιφερειακής Αρχής, να ανταποκριθεί στα ελάχιστα απαιτούμενα του νέου θεσμού και σε προθεσμίες που η ίδια έθεσε.

Θα έπρεπε να θυμάται ο κ. Περιφερειάρχης το «μάθημα» προς το Π.Σ. του περιφερειακού συμβούλου κ. Σβώλη ( με το οποίο συμφωνούμε ως παράταξη ): «Διοίκηση σημαίνει πρόβλεψη».

Για μια ακόμα φορά, ο κ. Περιφερειάρχης μένει μετεξεταστέος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι καταδικάζει στη στασιμότητα ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, ότι όταν πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό, να προσκληθούν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, ως ο Νόμος ορίζει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ “Αρχή…Ζουμε Μαζί”

This entry was posted on Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2012 at 21:18 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply