«Νέες Πηγές Απασχόλησης στην Ευρώπη»

Η Αναπτυξιακή Γρεβενών υποδέχεται την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ομάδα διακρατικών εταίρων από την Ισπανία, στο πλαίσιο του έργου «European NEW JOBS», πρωτοβουλία της Ένωσης Δήμων της Valle del Guadiato, περιοχή της Ανδαλουσίας.

Η συνάντηση θα διαρκέσει τρεις μέρες, και εστιάζεται στην ανάλυση των νέων δεδομένων – κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων – που σχετίζονται με τις πηγές απασχόλησης στις περιοχές Valle del Guadiato και Γρεβενών σε διάφορους τομείς απασχόλησης.

Περιλαμβάνει ακόμα συζητήσεις και επισκέψεις σε σημεία που αναπτύχθηκαν επιτυχημένα παραδείγματα δράσεων από έργα που υλοποίησε η ΑνΓρε. Στη συνάντηση συμμετέχουν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, στελέχη της ΑνΓρε που διαχειρίζονται ευρωπαϊκά προγράμματα και υπεύθυνοι σχεδιασμού δράσεων από διάφορους φορείς. Από την πλευρά της Ισπανίας συμμετέχουν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, στελέχη της Ένωσης Δήμων του Guadiato και οι υπεύθυνοι του Οργανισμού Απασχόλησης της Ανδαλουσίας.

Σύντομο πρόγραμμα

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012: 17.00 – 18.30μμ Aίθουσα «Πέτρος Σιούλης» της Περιφεριακής Ενότητας Γρεβενών, Συνάντηση εργασίας με θέμα « Οργάνωση και Λειτουργία του Mentoring σαν εργαλείο ανάπτυξης της Αγροτικής  Επιχειρηματικότητας». Η συνάντηση θα καλύπτεται με σύστημα διερμηνείας.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012: Επίσκεψη στην έδρα του ΚΕΝ.Α.ΚΑ.Π – Κέντρο Ανάπτυξης Καλαμπάκας –Πύλης Α.Ε, και στο αγρόκτημα του δικτύου Βιοκαλλιεργητών φυτικής και ζωικής παραγωγής (η ίδρυση και λειτουργία υποστηρίχθηκε από δράση του προγράμματος «Αγροτική Επιχειρηματικότητα στην Πίνδο» της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας Equal, επικεφαλής της οποίας ήταν η ΑνΓρε.)

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 : 9.30-11.00 πμ Hotel Casa la Mundi, Conference Room, Συνάντηση εργασίας με θέμα την Προώθηση της Απασχόλησης στον Τουριστικό Τομέα. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν τοπικοί τουριστικοί παράγοντες.

*Η επίσκεψη εργασίας της ισπανικής αντιπροσωπείας χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια της Ανδαλουσίας και την Ε.Ε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.