Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Γρεβενών δια του Προέδρου κ.Νικολάου Ράμμου απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ.Παπακωνσταντίνου και τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Α.Χαντάβα σχετικά με τις καθυστερήσεις αποπληρωμής του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ οίκον». Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ
Καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων από επιχειρήσεις της περιοχής μας με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων για οικοδομές, τα οποία αφορούν καθυστερήσεις στην υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ οίκον ».
Ειδικότερα τα παράπονα εστιάζονται στην καθυστέρηση των τραπεζών να εξοφλήσουν τους δικαιούχους που έχουν ενταχθεί με αποτέλεσμα να κλονίζεται η κεφαλαιακή επάρκεια των επιχειρήσεων αυτών.
Κύριε Υπουργέ, αφού λάβετε σοβαρά υπόψη και την μεγάλη πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας παρακαλούμε να συνδράμετε άμεσα στην άρση των όποιων καθυστερήσεων αποπληρωμής προκειμένου να δοθεί μια οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις μας.

Ο Πρόεδρος

Ράμμος Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.