Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η εκδήλωση βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών των Γρεβενών

Ιανουάριος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Γρεβενών, η εκδήλωση βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών κάθε τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Πόλης των Γρεβενών και των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Γρεβενών σχολικού έτους 2010 – 2011 στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την  Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, την ΔΕΚΕΓ και το Δήμο Γρεβενών, σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εξέφρασε στο σύντομο χαιρετισμό του τις ευχαριστίες του προς την εκπαιδευτική κοινότητα Γρεβενών για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν. «Εκτός από την μετάδοση της γνώσης προς τους μαθητές, τους παρέχετε και όλα εκείνα τα εφόδια και τις αξίες που διαμορφώνουν χαρακτήρες και προετοιμάζουν χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία» τόνισε μεταξύ άλλων.

Συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών και Πρόεδρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων «Κωνσταντίνου και Μαργαρίτη Βρέντζιου» και «Νικολάου και Κούκας Κωνσταντινίδη» κ.κ. Σέργιο για την σωστή όπως τόνισε διαχείριση των χρημάτων όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας έτσι πράξη τους σκοπούς των ιδρυμάτων που δεν είναι άλλος από την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών.

Πρότεινε τα επόμενα χρόνια να στηρίζονται χρηματικά και μαθητές που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Συνεχάρη τους μαθητές που διακρίθηκαν και τόνισε ότι τα εφόδια που αποκομίζουν όλα αυτά τα χρόνια θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που θα βρουν μπροστά τους. Τέλος ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή δύναμη και κάθε επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Δασταμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Τσένης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γρεβενών κα Πέτρου, και οι κ.κ. Μιχαλογιάννης, Καραγιάννης, Γούλας, Παρασκευαΐδης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσιαρσιώτης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γρεβενών κ. Δόλγηρα, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σούλτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Καίσαρης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.κ. Νάστος και Λιάμπας, Εκπρόσωποι Φορέων, Διευθυντές των σχολικών μονάδων των Γρεβενών, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

Γραφείο Δημάρχου

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 30th, 2012 at 16:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply