Στα διοικητικά της ΑΕΚ: Βούρος πρόεδρος και Τροχανάς επίτιμος…

Με 2-0 νίκησε ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και με την επιτυχία της αυτή, η ομάδα του Μπόλονι ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε για τρίτη φορά σε αυτή τη σεζόν την ΑΕΚ. Στο πρώτο ματς της μετά -Ζαγοράκη εποχής, ο ΠΑΟΚ έδειξε δυνατός, πήρε τους βαθμούς με το 2-0 επί της ΑΕΚ και έφτασε τους 35 βαθμούς. Αντίθετα, η ΑΕΚ ήταν σκιά του καλού της εαυτού και μένοντας στους 34 βαθμούς έπεσε στην τέταρτη θέση.

Μόλις στο 3′ ο Καφές με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην καλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ. Μετά, η συνέχεια ήταν για τον ΠΑΟΚ. Στο 16′ ο Γεωργιάδης με σουτ από μακριά έκανε το 0-1, αιφνιδιάζοντας τον Αραμπατζή. Στο 29′ η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι όταν ο Λυμπερόπουλος έπεσε από μαρκάρισμα αντιπάλου μέσα στη μεγάλη περιοχή και στο 46′ ο «Λύμπε» είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση!

Το 0-2 έγινε στο 66′, όταν ο Λάζαρ έβγαλε ωραία πάσα στον Αθανασιάδη και ο νεαρός φορ με πλασέ σφράγισε την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες: Σνάουτσνερ, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Μανωλάς, Αργυρίου, Αραμπατζής.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αργυρίου, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Γεωργέας(63′ Βάργκας), Καφές, Λεονάρντο, Κάρλος(46′ Γκερέιρο), Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης (46′ Σιαλμάς).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σνάουτσνερ , Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Π. Γκαρσία, Λάζαρ(89′ Ιβιτς), Φωτάκης(73′ Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης(82′ Ρομπέρ), Αθνασιάδης.

Στα υπόλοιπα ματς
Το Σάββατο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στα ματς που άνοιξαν την αυλαία, ο ΟΦΗ επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» και ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 2-0 της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη.
Την Κυριακή ο ΠΑΟ έστω και δύσκολα κέρδισε 1-0 τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Ο Άρης με σκόρερ τον Νέρι Καστίγιο γύρισε το ματς και νίκησε τον Λεβαδειακό με 2-1.

Στο Περιστέρι, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0, ενώ στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ πήρε το «τρίποντο» από τον Παναιτωλικό επίσης με 1-0.

Η βαθμολογία μετά από 19 αγώνες

1. Παναθηναϊκός 48
2. Ολυμπιακός 43
3. ΠΑΟΚ 35
4. ΑΕΚ 34
5. Ξάνθη 29
6. ΟΦΗ 29
7. Ατρόμητος 27 (18)
8. Άρης 25
9. Εργοτέλης 22
10. Πανιώνιος 22
11. Αστέρας Τρίπολης 22 (18)
12. Παναιτωλικός 17 (17)
13. ΠΑΣ Γιάννινα 14 (17)
14. Κέρκυρα 12 (17)
15. Λεβαδειακός 10 (15)
16. Δόξα Δράμας 6 (15)

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ της ΑΕΚ

Βούρος πρόεδρος και Τροχανάς επίτιμος στην ΑΕΚ

Στον τομέα των διοικητικών εξελίξεων, έγινε η πολύωρη συνάντηση προσωπικοτήτων της ΑΕΚ. Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, οι κ.κ. Τροχανάς, Νικολάου, Βούρος, Νικολαϊδης, Παππάς, Μπάγιεβιτς, Παπαϊωάννου, Σεραφείδης, Κούλης, αλλά και αρκετοί ακόμη, βρέθηκαν σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου και συζήτησαν για το πρόβλημα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο Ντέμης Νικολαϊδης επανέλαβε την τοποθέτησή του να πληρώσουν όλοι όσα τους αναλογούν και αναμένονται εξελίξεις εντός των προσεχών ημερών.

Από την ΠΑΕ βγήκε η εξής ανακοίνωση με τίτλο «Η ενότητα ανοίγει το δρόμο για τη σωτηρία»: « Η ελπιδοφόρα παρουσία στο ίδιο τραπέζι τόσων ανθρώπων και παραγόντων με προσφορά και διαφορετικές κατά καιρούς θέσεις στην οικογένεια της ΑΕΚ, είναι κάτι που θεμελιώνει την αναγέννησή της.

1 . Στη σημερινή συνάντηση εγκρίθηκε ομόφωνα με βελτιώσεις η μελέτη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά «Θεμέλιο 21».

2. Συγκροτήθηκε σε σώμα η επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού με σκοπό την ίδρυση εγγυήτριας δύναμης της ΑΕΚ με τη συμμετοχή 50.000 ενωσίτικων οικογενειών. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Βούρος, με αντιπροέδρους τους κ.κ. Παπαϊωάννου, Μπάγιεβιτς, Οικονομόπουλο. Εκτελεστικός διευθυντής εξελέξη ο κ. Πετράκης και επίτιμος πρόεδρος ο κ. Τροχανάς.

Η σύνθεση της ολομέλειας εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματός μας. Ηρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι η εσωστρέφεια και η παθογένεια ανήκουν στο παρελθόν. Η θεμελίωση μιας νέας, υγιούς ΑΕΚ, είναι στο χέρι όλων μας».
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε αθηναϊκό ξενοδοχείο διήρκησε περισσότερες από επτά ώρες και εκτός των προαναφερθέντων παρόντες ήταν και οι Πέτρος Παππάς, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους αποχώρησε νωρίς, τονίζοντας ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οικονομικό και πως εάν θέλουν οι εμπλεκόμενοι, μπορούν να βρουν λύση σε πέντε λεπτά.

Αντίθετα απουσίασαν ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς (ο οποίος όμως θα στηρίξει τις αποφάσεις της συνάντησης), ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Γκίκας Γκούμας, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδηςς.

Μήνυμα αισιοδοξίας πέρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, καθώς ο πρώην τεχνικός της Ένωσης, αποχωρώντας από τη συνάντηση με τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας, τόνισε: «Θα κάνουμε προσπάθεια όλοι μαζί. Η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται πιο ψηλά. Λύσεις υπάρχουν και θα σας τις αναφέρει ο κ. Τροχανάς».

Ορκωτοί λογιστές για την ομάδα του 2004

Αυτό που έγινε γνωστό δια στόματος Καπετανάκη είναι πως άπαντες συμφώνησαν στην

Η πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη για τοποθέτηση ορκωτών λογιστών προκειμένου να ελεγχθούν οι διοικήσεις από το 2004 βρήκε άπαντες σύμφωνους.

«Έγιναν συγκεκριμένα και άμεσα βήματα. Πήγε πολύ καλά η συνάντηση και το πρώτο συμπέρασμα είναι πως υπάρχει ενότητα. Έγινε δεκτή η πρόταση του Νικολαϊδη για τους ορκωτούς λογιστές. Θα υπάρξει ανακοίνωση για τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που ελήφθησαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καπετανάκης.

Ο μόνος που έκανε δηλώσεις κατά την έξοδό του από την αίθουσαν ήταν ο Κούλης:

«Είμαστε αισιόδοξοι, υπάρχει ενότητα που είναι σημαντικό για να βρεθεί άμεσα λύση. Θα είναι άνθρωποι που θα ασχολούνται ‘φουλ τάιμ’ και αυτό εμείς επειδή έχουμε δουλειές και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνεχώς. Θα βγει ανακοίνωση που θα αναλύει όλο το πλάνο».

Η ομάδα που θα αναλάβει την τύχη της ΠΑΕ ΑΕΚ θα οριστεί επισήμως στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής. Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι η διοίκησή του θα υποβάλει την παραίτησή της για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.