Χρήσιμες συμβουλές που συμβάλλουν σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

Για όμορφες μυρωδιές στο σπίτιΘέλετε να φρεσκάρετε το χώρο σας και να ξεφορτωθείτε για πάντα τις δυσάρεστες μυρωδιές; Για ένα διακριτικό άρωμα σε όλο το σπίτι, αρκεί να έχετε ένα ζουμερό πορτοκάλι και μερικά κλωναράκια γαρύφαλλο. Τοποθετήστε 4-5 κλωναράκια γαρύφαλλο στη φλούδα του πορτοκαλιού. Τρυπήστε τη φλούδα όσο πιο βαθιά μπορείτε. Τοποθετήστε το πορτοκάλι πάνω στο αναμμένο καλοριφέρ και απολαύστε το μοναδικό του άρωμα!

Κλείστε την πόρτα στις μυρωδιές!

Αν τα ντουλάπια της κουζίνα σας μυρίζουν κλεισούρα , βράστε ένα φλιτζάνι φρέσκο γάλα και βάλτε το στο χαμηλότερο ράφι του ντουλαπιού. Κλείστε καλά την πόρτα και αφήστε το γάλα να κρυώσει . Μόλις κρυώσει οι μυρωδιές θα έχουν εξαφανιστεί.

Μυρίζει το θερμός;

Γεμίστε το θερμός σας με ζεστό νερό και προσθέστε μία κουταλιά της σούπας σόδα φαγητού . Κλείστε το καλά και αφήστε το περίπου είκοσι λεπτά . Ξεβγάλετε το με άφθονο νερό και αφήστε το ανοιχτό να στεγνώσει καλά. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε για οποιοδήποτε μπουκάλι.

Tσιγαρίλα τέλος

Ανάψτε το καλοριφέρ και τοποθετήστε πάνω ένα μικρό γυάλινο μπολ με νερό και λίγο ξίδι .Το ξίδι «διαλύει» τις μυρωδιές του τσιγάρου και κάνει πιο υγιεινή την ατμόσφαιρα.

Σκουπίζω και αρωματίζω

Για να έχετε πάντα ένα ευχάριστο, διακριτικό και πάνω απ` όλα υγιεινό άρωμα στο σπίτι, σας χρειάζονται μόνο δύο δόσεις βανίλιας, που βάζουμε στα γλύκα και η ηλεκτρική σας σκούπα. Ρουφήξτε τη σκόνη βανίλιας με τη σκούπα την ώρα που καθαρίζετε το σπίτι. Όταν τελειώσετε, το άρωμά της θα διαχέεται ευχάριστα παντού.

livesmart

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.