Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Οι απονομές στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Δυτικής Μακεδονίας… – Δείτε φωτογραφίες

Ιανουάριος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με τη συμμετοχή όλων των αθλητών που αγωνίστηκαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα  Enduro, Scramble & Motocross Δυτικής Μακεδονίας το 2011, πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά το Σάββατο (28/1), η απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στους καλύτερους αναβάτες.

Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γρεβενών, αθλητές απ ‘ όλη τη Δυτική Μακεδονία αλλά και τα Ιωάννινα, παρακολούθησαν σε βίντεο  τα καλύτερα στιγμιότυπα των περσινών αγώνων  (μια δουλειά του Προέδρου του ΜΟΓ και αντιπροέδρου της ΑΜΟΤΟΕ Γιάννη Σιούλη) και έβαλαν στόχους για την νέα χρονιά που ξεκίνησε.

Ειδικές πλακέτες δόθηκαν στους 2 κορυφαίους αθλητές του ΜΟΓ για τις πανελλήνιες διακρίσεις τους: Βασίλη Σιαφαρίκα και Γιάννη Παυλίδη που από σήμερα θα υπηρετεί τη θητεία του στο στρατό  στο στρατόπεδο των Γρεβενών και ίσως να έχει περισσότερο χρόνο για προπονήσεις, και στους: Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και Ευστάθιο Μαυρίδη τομεάρχη της ΔΕΗ,  για την προσφορά τους στο άθλημα της μοτοσυκλέτας.

Στην τελετή, παρέστησαν και απένειμαν κύπελλα: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολος Τσένης, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Πέτρου και Κώστας Μιχαλογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΔ και δημοτικός σύμβουλος Βάιος Κόραβος και ο πρόεδρος της Λέσχης 4Χ4   Γρεβενών Φώτης Καραχατζής.

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 29th, 2012 at 02:00 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply