Κόρη ευκατάστατης οικογένειας έστησε απάτη για μόλις 300 λίρες

Οργάνωσε εικονική απαγωγή για να κλέψει το αγόρι τηςΤι και αν μεγάλωσε σε ένα πανάκριβο διαμέρισμα και οι γονείς της ξόδεψαν ένα σωρό χρήματα για τη μόρφωση της; Η Harriet Murphy δεν δίστασε να εκβιάσει το αγόρι της, επικαλούμενη απαγωγή προκειμένου να του αποσπάσει μόλις 300 λίρες!

Η νεαρή Harriet Murphy, ο πατριός της οποίας είναι εκατομμυριούχος πρώην μάνατζερ των Rolling Stones, κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσει το φίλο της. Συνεργό της, είχε έναν άλλο νεαρό άντρα με τον οποίο επίσης διατηρούσε σχέσεις. Οι λεπτομέρειες του σχεδίου, αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης.

Το απόγευμα της ημέρας εκείνης, η Harriet το πέρασε μαζί με το αγόρι της, John Hulton, καταναλώνοντας αλκοόλ και κάνοντας χρήση κοκαΐνης. Αργότερα προφασιζόμενη ότι είχε να πάει σινεμά με τον πατριό της, συναντήθηκε με τον Liviar Aziz στο διαμέρισμα του.

Εκεί οι δύο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν στον εκβιασμό. Έστειλαν γραπτό μήνυμα από κινητό στο οποίο ανέφεραν ότι η Murphy έπεσε θύμα απαγωγής και για να μην της συμβεί τίποτα, έπρεπε να δώσει 300 λίρες.

Αν και ο Hulton παραξενεύτηκε, φοβούμενος για την ασφάλεια της κοπέλας του, πλήρωσε τα χρήματα. Οι δράστες, αφού τα έλαβαν πήγαν σε καζίνο. Μην ακούγοντας νέα της κοπέλας του, ο Hulton ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία. Αφού οι δύο δράστες εντοπίστηκαν, η απάτη αποκαλύφθηκε.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.