«Η αντίδραση κάποιων καταστρέφει την ομάδα» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης, τον διαδέχτηκε ο ΒρύζαςΤην παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε ο κ. Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στον προεδρικό θώκο και ακολούθως παραιτήθηκε.

Την αφορμή για την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο αποτέλεσαν οι έντονες αποδοκιμασίες που υπήρξαν προς το πρόσωπό του αλλά και όσα ακολούθησαν του αποκλεισμού του Δικεφάλου στην Τούμπα από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο κ. Ζαγοράκης με ανακοίνωση που εξέδωσε, καταφέρεται εναντίον όσων στρέφονται εναντίον του, λέγοντας ότι «καταστρέφουν την ομάδα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζαγοράκη:
«Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν’ ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.

Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ’ αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ’ όλα…
Με τιμή
Θόδωρος Ζαγοράκης»
.

Ανέλαβε χρέη προέδρου ο Ζήσης Βρύζας
Το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίστηκε ότι ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος κ. Ζήσης Βρύζας θα είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ενώ χρέη αντιπροέδρου θα εκτελεί ο κ. Δημήτρης Σαχπατζίδης.

«Δέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του συμβουλίου και, αφού μίλησα και με τον πρόεδρο του ΑΣ και εξαντλήσαμε τα περιθώρια για άλλη λύση, καταλήξαμε ότι ο ΠΑΟΚ, λόγω του ότι έχει μεγάλα θέματα, όπως είναι η αδειοδότηση, δεν πρέπει να μείνει ακέφαλος ούτε μία μέρα. Η πίεση απ΄όλες τις πλευρές ήταν μεγάλη και ο πρόεδρος του ΑΣ πίεσε, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση. Η πίεση του κόσμου δεν ξέρω τι είναι, μεγάλη ή μικρή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα», δήλωσε ο κ. Βρύζας και συμπλήρωσε: «Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πάντα με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, λίγο ή πολύ, ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για τους περισσότερους προέδρους. Η στιγμή είναι δύσκολη, δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε».

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.