Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση του υποψηφίου δημάρχου Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλου

Ιανουάριος 27th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης, με την οποία απορρίφθηκε πρωτόδικη προσφυγή του κατά των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών τον Νοέμβριο του 2010.

Ειδικότερα, με την υπαριθμόν 106/2012 απόφασή του το ΣτΕ απορρίπτει την αίτηση του κ. Λαμπρόπουλου κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου, στο οποίο είχε προσφύγει μετά τις εκλογές της πρώτης Κυριακής ζητώντας να κηρυχθεί ο συνδυασμός του δεύτερος, με το αιτιολογικό ότι υπήρχαν άκυρα ψηφοδέλτια στην πρώτη καταμέτρηση διότι δεν έφεραν τη μονογραφή του δικαστικού εκπροσώπου.

Η δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου- Παπακωνσταντίνου με δήλωσή της στον «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ» χαρακτήρισε αναμενόμενη λίγο πολύ την απόφαση του ΣτΕ, καθώς, όπως ανέφερε, μπορεί μεν στην πρώτη καταμέτρηση κάποια ψηφοδέλτια να μην έφεραν μονογραφή ωστόσο τα ψηφοδέλτια που αριθμήθηκαν ήταν ίδια με τον αριθμό των ψηφοδελτίων που υπήρχαν, δεν υπήρχαν υπεράριθμα ψηφοδέλτια.

 

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 27th, 2012 at 17:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply