Για ακόμα μία φορά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα. Η ήττα και ο αποκλεισμός από τον ημιτελικό του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ χθες το βράδυ, έφερε ξανά στην επιφάνεια την απογοήτευση των οπαδών του, όπου μια μερίδα από αυτούς αποδοκίμασε τους παίκτες και την διοίκηση έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Εκφώνησαν συνθήματα κατά του προέδρου της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη ζητώντας του να εγκαταλείψει την διοίκηση ενώ μερικοί από αυτούς ανέβηκαν απειλητικά στα γραφεία, όπου έκαναν συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Ζήση Βρύζα.

Ο Γιώργος Κομίνης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, σημείωσε στο φύλλο αγώνα εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος της συνάντησης.

Ειδικότερα, δεκάδες οπαδοί κινήθηκαν προς την φυσούνα με το τέλος του αγώνα, ενώ οι παίκτες έφευγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Ακολούθησε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις, τους σεκιούριτι και τους φιλάθλους που βρίσκονται στα επίσημα και έγινε χρήση χημικών. Μετά από λίγα λεπτά, η κατάσταση εκτονώθηκε.

Οι παίκτες έμειναν αποκλεισμένοι για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια για να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

Δέκτης παραπόνων έγινε και ο Λάσλο Μπόλονι την στιγμή που έφευγε από το γήπεδο της Τούμπας.

«Έφυγαν από την ομάδα παικταράδες και εσύ δεν άσκησες βέτο. Παικταρά σαν τον Βιεϊρίνια δεν θα ξαναβρείς» του είπαν χαρακτηριστικά.

Το… όμορφο κλίμα ολοκληρώθηκε με τις κατηγορίες του Γιώργου Δώνη κατά του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι, στον οποίο απέδωσε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απαίτησε από αυτόν να ζητήσει συγγνώμη από τον Ντένις Επστάϊν.

Ο Δώνης κατήγγειλε τον πως στο τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έφτυσε και επιτέθηκε κατά του επιθετικού του Ατρομήτου.

Όταν ο Λάσλο Μπόλονι ρωτήθηκε για το περιστατικό, δεν το διέψευσε αλλά τόνισε δήλωσε πως δεν δέχεται μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν.

Πάντως ο Λάσλο Μπόλονι αναγνώρισε την αξία του Ατρομήτου μετά το τέλος της αναμέτρησης και τον συνεχάρη για τη νίκη του, τον χαρακτήρισε δε μαζί με την Ξάνθη ως μια από τις ποιοτικότερες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.