Δύσκολες αποστολές για τους “πρώτους”!

Δύσκολο παιχνίδι δίνει σήμερα  Τετάρτη η Ακαδημία Πλαταμώνα. Η πρωτοπόρος ομάδα του 3ου ομίλου αγωνίζεται στην έδρα του Κάστωρ, ο οποίος φέτος δείχνει δυνατός και στόχος της ομάδας είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από εκεί και πέρα, η Νάουσα που είναι στη δεύτερη θέση, παίζει στην έδρα των Γρεβενών Αεράτων και στόχος είναι το “τρίποντο”, ώστε να παραμείνει κοντά στην πρώτη θέση και να είναι εντός στόχου: Ανοδος!
Αναφορικά με την Κοζάνη, υποδέχεται τον Εθνικό Βατερού, έχοντας ως σκοπό την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα διατηρήσουν τον σύλλογο κοντά στην κορυφή.

Τα σημερινά παιχνίδια  ξεκινούν στις 15:00:

Γρεβενά Αεράτα-Νάουσα

Κάστωρ ΑΟ-Ακαδημία Πλαταμώνα

Κοζάνη-Εθνικός Βατερού

Εκ νέου αναβλήθηκαν δύο αγώνες, που επρόκειτο να γίνουν σήμερα, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Οπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται εκ νέου οι αναμετρήσεις Ακρίτας Αχλάδας-Λευκάδια και Αστραπή Μεσοποταμίας-Πύρσος Γρεβενών, που ορίστηκαν να γίνουν την 1η Φλεβάρη (ημέρα Τετάρτη) και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Αχλάδας και στο Δημοτικό Στάδιο Μεσοποταμίας, αντίστοιχα.

www.periferiako.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.