Τα σημερινά αποτελέσματα των δύο αγώνων που έγιναν την Τετάρτη (25/01)

Η ομάδα Αεράτα των Γρεβενών γνώρισε συντριπτική ήττα από την Νάουσα με σκορ 0-4.

Γρεβενά Αεράτα-Νάουσα 0-4

Πιο εύκολη, από ό,τι θα περίμεναν οι περισσότεροι, ήταν η υπόθεση-νίκη για τη Νάουσα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Γρεβενά Αεράτα. Σε εξ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική, η ιστορική ομάδα της Ημαθίας επιβλήθηκε με 4-0, ‘καθαρίζοντας’ ουσιαστικά από το α’ ημίχρονο. Μόλις στο 10′ ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 42′ ο Βλαχοδήμος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 46′ ο Περηφανόπουλος έγραψε το 3-0, με τον Βλαχοδήμο να σκοράρει πάλι στο 59′ και να γράφει το τελικό 4-0.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας (65′ Παπατσάνης), Δημητριάδης, Λάλλος Π., Λάλλος Θ., Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Ιττης, Στεργιόπουλος, Παπακώστας (65′ Κοτενίδης), Ντινόπουλος (60′ Δημόπουλος Δ.), Καραγιάννης

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Τσίλης, Αργυρίου Γ. (83′ Τούφας), Πέικος, Παυλίδης (70′ Καραλιόπουλος), Πίττος, Πασιαλής, Αργυρίου Π., Πετρίδης, Βλαχοδήμος (90′ Ευθυμιάδης), Περηφανόπουλος

Καστοράς-Ακαδημία Πλαταμώνα 3-3
Επεισοδιακό έμελλε να είναι το εξ αναβολής ματς κορυφής για την 9η αγωνιστική ανάμεσα στον Κάστορα και την Ακαδημία Πλαταμώνα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 3-3, με τους ανθρώπους του Κάστορα να κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή Θεοδωρόπουλο (Φλώρινας). Συγκεκριμένα, ,ετά την επίτευξη του 3-2 στο 85′, ο διαιτητής διέταξε να γίνει σέντρα από τους παίκτες της Ακαδημίας, παρά το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας πανηγύριζαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Εγινε αμέσως η σέντρα, έγινε τελική πάσα στον Καλαμπάκα, που μάλιστα βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και ο τελευταίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Τέγο και να ισοφαρίσει!

Ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή για να συνεχιστεί το παιχνίδι και να μείνει μέχρι τέλους το 3-3. Νωρίτερα, οι Καστοριανοί είχαν ολοκληρώσει μία σπουδαία ανατροπή! Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του Καλαμπάκα στο 19′ και στο 63′, όμως λίγο μετά όλα άλλαξαν. Στο 65′ ο Μαλεγκάνος με κοντινό σουτ μείωσε, στο 76′ ο Μήλιος ισοφάρισε και στο 85′ πάλι ο Μαλεγκάνος έβαλε οδηγό στο σκορ τον Κάστορα.

Ενα λεπτό ήρθε ο Καλαμπάκας πέτυχε το τρίτο προσωπικό τέρμα, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με τον Παπαγιαννόπουλο στο 15′ και τον Μαλεγκάνο στο 26′.
ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Τέγος, Γκούρλιας (79′ Θωμόπουλος), Δασκουλίδης, Σιοπόβου, Παναγιωτίδης, Καραβασίλης, Καραμαλής (63′ Αντωνιάδης), Μήλιος, Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαλεγκάνος
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας, Ζούγκας, Αθανασίου (84′ Καμπερίδης), Παπαγιαννόπουλος, Κολαξίδης (79′ Αποστολιός), Οικονόμου, Καραγκούνης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης, Καλαμπάκας, Στούμπος (93′ Ταφραλής).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ

Διεκόπη το Κοζάνη-Εθνικός Βατερού
(Ανταπόκριση: Κώστας Τσιώρας)

Ούτε αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί η εξ αναβολής συνάντηση της Κοζάνης με τον Εθνικό Βατερού για την 9η αγωνιστική.

Το ματς ξεκίνησε κανονικά, όμως στο 18′ διεκόπη, καθώς το χιόνι που πέφτει στην περιοχή σκέπασε τις γραμμές και ήταν αδύνατη η συνέχεια στον αγώνα. Πάντως, σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προλάβει να πάρουν το προβάδισμα, χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιανίδη στο 10′. Διαιτητής ήταν ο Μυριούνης (Ηπείρου).

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Συμεωνίδης. Ποζίδης Κάλφας, Καραμπαρζάκης, Τραυλός, Κουκουλικίδης, Αμπατζίδης, Τοπάλης, Μπόζιαρης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ζηνόβιος Σ., Ουμγιαλίδης, Τσούκρας, Μαντζόλας, Καλιανίδης, Ζερβανταρίδης, Αποστολίδης, Ψωμιάδης, Τσαλίδης, Ρέβας, Θεοδωρίδης

 

periferiako.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.