Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Μάνια Τεγοπούλου καλεί τους εργαζόμενους στην “Ελευθεροτυπία”…

Ιανουάριος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Μάνια Τεγοπούλου μετά την αίτηση για υπαγωγή του ομίλου της Ελευθεροτυπίας στο άρθρο 99 η οποία θα εκδικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου, καλεί τους εργαζόμενους της Χ.Κ.Τεγόπουλος ΑΕ και της Φωτοεκδοτικής ΑΕ, που προτίθενται να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου να το δηλώσουν. Σε κείμενο- αίτηση που έφτασε στα e mail τους, καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν στην αντίστοιχη θέση του πίνακα.

“Η συμπλήρωση αυτού του πίνακα χρησιμεύει στην συλλογή στοιχείων που, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι απαραίτητα” όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. “1.Για να εκπονηθεί ένα σχέδιο δράσεων, για την διάσωση των εταιριών, στα πλαίσια του άρθρου 99, καθώς και 2.Για να μπορέσει η διοίκηση να καταθέσει, το συντομότερο δυνατό, την πρόταση προς τους εργαζόμενους για την επίλυση του προβλήματος των καθυστερούμενων δεδουλευμένων τους.

Διευκρίνιση 1η : Η εκδήλωση πρόθεσης και η υπογραφή αυτού του πίνακα δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, και δεν επηρεάζει τα πάσης φύσεως νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων που θα υπογράψουν.
Διευκρίνιση 2η : Αναλυτικά, οι όροι και οι προϋποθέσεις του θα ανακοινωθούν εφόσον προκύψει ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους και εφόσον εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του.
Έχει εξουσιοδοτηθεί να παρέχει διευκρινίσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο ο Κος. Τσογκας.

Εκ της διοικήσεως

www.zoomnews.gr

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 24th, 2012 at 13:18 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply